Wednesday, September 30, 2009

världen är ett ruttnande as

nu är jag fan vansinnig. det visar sig att det finns en enda individ jag kan lita på: billy boy.

superstar: amanda jenssen

underbara, underbara amanda jenssen har släppt en ny singel; happyland. och det låter som en braksucce, hela hon utstrålar braksucce. jävlar vad hon kommer bli berömd.

hello kitty-muff

kolla den fina backspegelmuffen jag fick av mickisen<3

me god

joråsåatt, man klarade väl seminariet. när jag väl kom dit så var det inte alls jobbigt..eller jo lite. men mer besvärande än jobbigt, som när man får en ögonfrans i ögat. jag sa vad jag tyckte utan att stamma eller bli röd. fick däremot inte sagt allt jag hade att säga men jag får träna på det där med att avbryta andra med stil.

jag vill sova istället

jag är så jävla trött att jag är på väg att somna här över tangentbordet. och nu måste jag sätta mig i bilen och köra den tråkiga vägen till göteborg där seminariet väntar. jag har glömt hela jävla boken. allah!

smell my fart honey

när jag har fisit blir jag lite orolig att micke också passat på att fisa. man har ju inga problem att lukta sin egen fis men man vill ju inte gärna andas in någon annans. micke kanske är sadistisk å passar på att släppa sig när jag har gjort det så att jag ohämmat andas in hans fis.

vet ni att det finns nåt som heter hmhm tysk bastu tror jag. det är en sexlek som går ut på att en fiser och den andra lägger sig under täcket å luktar.

Tuesday, September 29, 2009

jag vågar inte prata


det är seminarie imorrn och jag gillar det inte alls. jag vet inte riktigt vad jag är så livrädd för när det kommer till att tala inför en grupp. den här gången är jag bra påläst och jag är mycket väl förkovrad i ämnet. jag har mycket att säga om det. men sen när jag väl sitter där så blir jag sluten som en mussla och vägrar öppna mig. jag vågar inte ta för mig. även fast jag har precis lika stor rätt som de andra att göra det.

seminarien skulle man kunna tro är lättare än redovisning men så är oftast inte fallet. på en redovisning kan man memorera exakt vad man ska säga och sedan rabbla upp det som en robot. på ett seminarie krävs att man är mer spontan och flexibel.

jag är totalt upptagen med mig själv under sådana här tillfällen. jag tänker att jag ser konstig ut, luktar jag inte lite illa?, min penna är lite fulare än de andras, står det psykfall i pannan på mig? osv. då är det lite svårt att vara spontan när man får ordet. vad jag än säger så skrattar herr a hejdlöst.

men okej. det värsta som kan hända då; jag springer ut, jag spyr, jag svimmar eller de andra hånskrattar åt något jag säger. det är inte så farligt egentligen. det är ju inte så att jag kommer få hiv av det.

men fan, det lugnar mig inte alltså...

nytt lågvattenmärke

nu har jag nått ett nytt lågvattenmärke vad gäller hetsätning. efter att ha ätit pizzan å allt det så köpte jag 2 byttor glass å en tub med nougatsås. jag åt upp en bytta och hela tuben med sås...halvvägs igenom kände jag att jag egentligen inte orkade mer men det var ju så gott så jag fortsatte ändå, vilket resulterade i en spya på golvet. jag hann inte ens in på toa. fy fan vad mätt jag var. ändå började jag snegla på resterande glass å åt upp den med så nu har jag legat på sängen och inte kunnat röra mig på en halvtimme ungefär. jag missade början av idol för jag kunde inte resa mig upp å byta kanal.

ett måste i höst

antidepressiv medicin

supa eller bli en bulle


fan vad jag hatar det här. när jag tror att jag äntligen ska må lite bättre i några dagar så kommer det tillbaka efter bara en dag. jag mår så jävla kass nu så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. det knyter sig i magen hela tiden. pirrar. krafsar därinne. krafsar i min bröstkorg. jag har haft god jävla lust att supa å ta, för mig, förbjudna piller, men istället har jag ätit pizza, chip å dip å 2 chokladkakor. sen mår jag naturligtvis illa å det knyter sig ännu mer i magen. ändå funderar jag nu på om jag ska åka å köpa lite glass å nougatsås.

man kan inte skärpa bort psykisk sjukdom


en på min utbildning sa att hon tyckte det kan vara så frustrerande med psykiskt sjuka. hon kunde känna sig irriterad och vilja säga till personen att "nu jävlar får du skärpa dig".

jag undrade lite varför man väljer att läsa till socionom när man har den synen på psykisk sjukdom, eftersom man garanterat lär träffa många psykiskt sjuka i sitt yrke. men jag tror att den synen är väldigt utbredd. man utgår ju ofta från sig själv och en person som är stabil och frisk kan ha svårt att förstå hur någon tex gång på gång skär sönder sina armar eller vägrar äta. men hade det varit så enkelt att man bara kan säga till en sjuk person att skärpa sig så hade vi inte behövt ha psykologer, kuratorer, psykakuter osv. det enda som hade behövts vore en mottagning där det sitter en robot och säger "skärp dig!"

verkligheten börjar ordna upp sig


idag känns det mycket bättre. herr a är visserligen kvar men mitt minne fuckar inte och verkligheten är stabil. jag tog en smula för mkt theralen igår så jag somnade innan hollywoodfruar. fy fan vad oschysst! men det måste ju gå i repris. nu ska jag plugga lite inför seminariet imorrn...uhu.

Monday, September 28, 2009

ankan kan ta sig an anna book


ankan vill hjälpa svenska tjejer att piffa till sig. hon tycker att svenska tjejer är överviktiga. ursäkta men bor inte ankan i fetma-usa? jag tror nog det finns många fler med övervikt där som hon kan hjälpa med sina brosk-dieter. men visst, hon kan väl hjälpa anna book då. ankan hjälper svenska fetton; vilken trevlig programidé. book är ju mediakåt så hon ställer säkert upp.

och det här tjatet om att ens kille börjar se sig om efter andra om man går omkring i mysisar och otvättat hår. det är bara i hennes 1800-talsvärld, vi lever inte så i sverige. och de killar med sådana reptilhjärnor att de börjar se sig om efter andra för att flickvännen slappnar av och klär sig ledigt vill vi väl ändå inte blanda våra gener med.

men ankan är jävligt fascinerande och rolig att häpnas åt så självklart ser jag programmet ikväll. det allra mest fascinerande med henne är att hon faktiskt klarar av att klä av sig naken och sedan låta paul anka föra in sin kuk i henne. UHUUU

pharmacy bitch


terapin var skrämmande idag men efter att jag lyckats öppna munnen och berätta om mina overklighetskänslor och minnesbortfall blev det bättre. han trodde också att det var fråga om dissociation. vi pratade om mitt människoförakt. det är kluvet. jag älskar människor samtidigt som jag känner ett djupt förakt för de flesta. som en tant på apoteket idag, hon råstirrade på mig. jag vred lite besvärat på mig. hon fortsatte stirra. då vände jag huvudet sakta, sakta åt hennes håll och gjorde min bästa exorcisten-imitation. då vände hon bort sina dumma ögon.

usch, jag är vansinnig! men egentligen nog mest ledsen.

dissociation


idag mår jag bättre. troligtvis så dissocierade jag igår. det brukar inte hända mig så jag känner inte riktigt igen det när det kommer. jag har inte duschat på 4 dagar haha så jävla sunkigt. jag tror jag måste göra det nu innan jag ska på terapin annars kanske han inte vill ha mig som patient längre eftersom jag luktar röv.

Sunday, September 27, 2009

jag faller

något är fel. jag är jätteyr och måste ligga ner och mitt minne är helt stört. det känns som att jag har något i bröstkorgen. eller lungorna. jag är jävligt rädd nu och jag är ensam hemma. helvete. nu kommer paniken. och herr a.

jag vill bara inte sugas ut i universum


ibland är jag väldigt rädd för att gå ut, det är så stort därute. jag är rädd att det ska bli en bugg i systemet och att gravitationen slutar fungera just där jag står och att jag sugs ut i universum. eller så är jag rädd att möta en annan människa. idag är en sån dag. men det står en ivrig nosmes bredvid mig och hoppas på promenad och micke är inte hemma så jag blir väl tvungen att gå ut. hoppas jag skonas från att möta nån tant i trappuppgången som vill kela med billy.

inte direkt en toppenmorgon

öl är roligt så länge det inte är dagen efter. jag drack inte så mycket men bakisångesten är på plats med samma kraft som om jag hade druckit en flaska vodka och sprungit naken genom stan. men jag orkar inte bry mig idag.

(det är inte till therese alshammars fördel att hon gör reklam för risi frutti)

Saturday, September 26, 2009

i would love to do

rihanna

vem skulle du döda?


om du hade en bok, som i anime-serien death note (som jag för övrigt varmt kan rekommendera), i vilken man kunde skriva ner en persons namn och sedan dör denna. vad skulle vara det första namnet du skrev? jag skulle skriva pernilla wahlgren, med stora feta bokstäver.

lullabies to paralyze


idag ska jag utmana ödet och dricka några bärs. herr angst sitter bredvid och gnuggar sina händer.

svenska folket vill se durna knäckas


det här med att laila bagge ville vänta med att knäcka söta durna för att göra tv kommer ju inte som någon nyhet precis. det är väl precis det idol går ut på; göra bra tv till varje pris. sen att de totalsågar folk och brutalt slaktar deras drömmar om en musik-karriär får knappast laila bagge att ligga sömnlös om nätterna, eftersom hon är djävulen.

den beräknande durna-slakten är nog inte den enda i sitt slag. säkerligen är det fler deltagare de utnyttjat på liknande sätt för att göra bra tv. och att göra bra tv lyckas de ju faktiskt med. det är detta svenska folket vill ha.

jag är inte effektiv

jag har inte öppnat en enda bok. istället har jag tillbringat dagen liggandes i sängen och glott på family guy. det är mycket trevligare än att läsa torra böcker.

kiss på nosen


billy har en dålig ovana att slicka sig mellan benen och sedan försöka pussas med mig. då tycker jag att han är äcklig och nyper honom i nosen.

you got a killer scene there, man

goddag på er alla gullefjun och alla mongon. idag är dagen då jag ska ta tag i den där jävla kragen och plugga. jag har 4 böcker att läsa, ett arbete att skriva och ett seminarie att förbereda mig för den här veckan. det känns inte så bra.

för övrigt så har jag en låda i mitt skrivbord som envisas med att åka ut hela tiden. jag hatar den jävla skitlådan. borde jag ringa det okända?

Friday, September 25, 2009

heja legalisering av cannabis


majoriteten av politikerna i danmark vill legalisera cannabis. jag tycker att detta är helt rätt! det är en sådan dubbelmoral att vi tillåter alkohol men inte cannabis. om man jämför skadeverkningarna mellan dessa så leder alkohol stort. att röka hasch då och då är inte särskilt skadligt...framförallt inte mer skadligt än att supa. jag ser verkligen inte problemet...haschrökare ligger hemma på soffan, tar det lugnt och drömmer storslagna planer. de gör ingen skada på någon. hasch är en snäll drog. det enda problemet jag kan se är att man kan få dille på att äta och således gå upp jävligt mycket i vikt.

kronan på präktigheten

det präktigaste någon kan göra är att äta en risi frutti.

dränka ångest i choklad och öl


jag måste styra upp min ångest. detta är mina valmöjligheter:

1. dricka öl
2. tröstäta choklad
3. kolla på M*A*S*H
4. bli religiös
5. knarka
6. knulla
7. göra mindful-övningar
8. flytta till island

jag tror det får bli de 3 första. jo just det ja, anna anka kommer ju på skavlan kl 21. det borde nog göra susen. hon är en festlig prick.

hysteriska hyenor är svåra att interagera med


när jag är och handlar, det kan vara i en matvarubutik eller i ett shoppingcentra, så går alla människor i vägen för mig. jag kan inte gå en meter utan att det är nån som kommer springande rakt på mig. de älskar även att stöta till mig på armen, som om det vore helt ok med kroppskontakt. en del har stora väskor också som de helt ansvarslöst flänger omkring och slår mig med.

jag skulle vilja bo i japan. där tänker jag att alla går lugnt och sansat. i shoppingcentrum så tillämpar de högerregeln och skulle någon, gud förbjude, råka stöta till någon annan så är deras heder så befläckad att de begår självmord på plats. där är det disciplin minsann.

livsleda


jag önskar att det vore sådär lätt att man bara kan ta sig i kragen.

Thursday, September 24, 2009

jag är inte intresserad av ditt barn


jag läser ganska mycket bloggar och jag blir så jävla trött på alla mammabloggar. en del är intressanta, där det skrivs om hur det är att vara mamma; vilka problem som uppstår, hur man får allting att gå ihop osv. men så finns det de mammabloggar som enbart går ut på att lägga ut så mycket bilder som möjligt på sin bebis (inte sällan äckliga bilder där barnet äter), visa vilka framsteg ens barn gjort och alla "roliga" saker barnet säger. dessa roliga saker brukar vara nåt i stil med "mamma är knasig". vem fan vill läsa detta? andra mammor? det måste ju vara det i så fall. och OM de andra mammorna tycker det är intressant så beror det enbart på att de vill lägga upp ännu roligare citat av deras barn. lägg bara upp barncitat om de faktiskt är roliga.

jag fattar inte hur folk orkar läsa skiten.

terapisession


sådärja! nu har jag varit hos min lilla sluga terapeut. han har en otrolig förmåga att se igenom mig och sätta huvudet på spiken vad gäller mina problem. och han är så härligt psykodynamisk och i stort sett alla mina problem kan han koppla till min barndom. och det utan att det känns löjligt och långsökt.

jag har ju gått så mycket i dbt och kbt där man fokuserar på nuet och på att ändra sina tankar och sitt beteende. det hjälper säkert många men för min del känns det här betydligt mer rätt. att verkligen gå till grunden med problemen och därigenom få en djupare förståelse för sig själv, sina tankar, sitt beteende. det är jävligt spännande faktiskt. men jobbigt. betydligt jobbigare än kbt och dbt.

men det tar tid, lång tid. och det passar kanske inte in i vårt samhälle där allt ska lösas fort.

skitmorgon

det är ingen bra dag idag. jag är jävligt arg och jävligt ledsen, vilket inte är en fin combo. jag vantrivs. jag vill dra till island och bo i en övergiven kyrka. nåväl, nu ska jag gå ut i skitregnet och åka till terapin. oj vad sugen jag är.

Wednesday, September 23, 2009

idol suger rövhål

jag vill fan inte se på idol mer. man får ju inte höra när folk sjunger! nej, nej, nej! då tycker producenten att det är en bra idé att spela någon annan låt som överröstar deltagarna, eller så klipper de in bagge (som visserligen är söt) eller nån annan i juryn som pratar om personen istället. ja vilken bra idé! jävla klåpare.

jag blir provocerad av:


människor som äter banan i slutna utrymmen. jag hatar verkligen bananlukt och allt som följer med att äta en banan. mitt ex gillade bananer. han fick lov att lägga dem i en försluten påse i hans garderob och de fick ligga där max 2 dagar. naturligtvis fick han inte äta dem i samma rum som jag och efteråt blev det handskrubbning och tandborstning.

tänk om jag får barn. gillar inte bebisar mosad banan..? uhuuu, aldrig att de ska få det.

släpp de lyckliga hororna lösa!

på aftonbladet kunde man för ett tag sen läsa om isabella som säljer sex.
jag är övertygad om att det finns många prostituerade som trivs med sitt yrke. ja, det finns faktiskt de som inte har några skrupler med att ta betalt för att knulla. somliga kanske njuter av det, andra kanske bara tycker att det är okej. som med vilket jobb som helst. sen finns det såklart de som är utsatta för trafficking eller på annat sätt blivit lurade in i branschen och möjligen har de också en sadistisk hallick. men människor blir illa behandlade i andra branscher också, det behöver inte betyda att det är branschen det är fel på. det är as till människor det är fel på.

jag förstår inte varför så många moralpanikar över horor som påstår sig gilla sitt yrke. "hon måste blivit sexuellt utnyttjad som barn", "hon är självdestruktiv", "hon är drogad och tvingad", "hon förnekar vad hon egentligen känner" är fraser man ofta hör. däremot om en kille som horar påstår sig tycka om sitt yrke så låter det inte likadant. det kan till och med låta något i stil med "ja, han har det bra han som får knulla hur mycket han vill och dessutom tjänar pengar på det."

den största anledningen till att horor mår dåligt är det jävla horstigmat som finns i vårt samhälle. att vara hora är bland det fulaste man kan vara. en hora kan inte tala om för andra vad hon pysslar med för då blir hon utsatt för diverse fördomar och moralkakor. och många skulle ta avstånd från henne.

hade det varit lika icke-stigmatiserat som att jobba i kassan på ica så hade hororna inte behöva känna den skam och självförnekelse som jag tror många gör idag. skammen beror inte på att de knullar för pengar, den beror på samhällets syn på horeri.

ett första steg mot att få bort horstigmat är att legalisera prostitution (självklart menar jag här köpa sex, men i förlängningen innebär det förbudet att man inte kan hora, det dödar ju marknaden så att säga). men det lär väl aldrig hända i sverige.

en dag utan herr angst

nu är jag hemma igen efter dagens fläng i uddevalla. det var trevligt att gå på besök där och herr a följde som tur var inte med. jag lärde känna en ny tjej också som verkade jättegullig. hon läser 4 kurser plus jobbar helger och nätter. jag kände mig lat. jag fattar inte hur vissa människor orkar vara så jäävla drivna. hm...jag kanske hade orkat mer också om jag inte hade haft så mycket skit med herr a. jag presterar iaf bättre med det jag tar mig för om mitt psyke är ok.
nu ska jag sluta svamla här och skriva ihop min del av redovisningen. uhuuu, redovisning. bara ordet får mitt hjärta att slå som om jag vore tjackad.

Tuesday, September 22, 2009

crestfallen


jag känner mig inte levande. dagarna tickar förbi och jag flyter med utan att egentligen märka att något händer. jag ställer in mig på robotläge och gör det som förväntas av mig. inte för att jag vill, jag har slutat vilja. men för att min psykolog säger att jag måste fortsätta, att det kommer vara jävligt jobbigt ett tag men sen kommer det bli bättre. bara jag gör det jag ska och håller mig borta från det jag ska hålla mig borta från.

jag antar att han har rätt. jag går igenom en fas. det har hänt förut och jag vet att jag förmodligen inte fastnat i mörkret för alltid. men just nu känns det jävligt surt. suck. jaja. nu ska jag förbereda inför studiebesöket på behandlingshemmet imorrn. ska åka ända till uddevalla...tur jag har gps.

jag är inte bara snygg, jag rappar också


ni har väl inte missat min fantastiska rap om en bitter bläckfisk?
ni hittar den här.

bloggmorsor ska inte klaga!

aftonbladet skriver om att unga tjejer är beroende av sociala sajter, som tex facebook. när jag var yngre kunde jag sitta i timmar å prata i telefon. eller så gick jag ut å rökte ihop med lite kompisar. är inte det här samma sak, bara att man använder ett annat medium? det är väl klart att det kan bli för mycket och att tex läxor blir lidande. läxorna kunde bli lidande när jag pratade i telefon också. eller när jag var i stallet, eller när jag var på disco osv. problemet är väl ändå inte facebook? problemet är i så fall möjligen föräldrar som inte har tid med sina barn.

och varför har de inte tid med sina barn? jo för att de är fullt upptagna med att blogga!

is brunett my cup of tea?


jag funderar på att färga håret mörkt igen. vad tror ni? jobbiga är bara sen när jag ångrar mig (det gör jag såklart alltid efter ett tag) å vill ha tillbaka till blond kalufs. men det kan det vara värt för att få lite variation. det där med att variera håret kommer som ett brev på posten när herr a är här.

nu är jag äntligen klar med arbete nr 2 i missbrukskursen...känns skönt.

vakna med herr a


morgonangst idag. fy fan. men det blir lite bättre av att kolla på vakna med the voice och mysa med min lilla molntuss. idag får jag försöka koppla bort herr a och koncentrera mig på plugg. jag är inte inspirerad.

Monday, September 21, 2009

psykopatvarning

eh...vad var det anna anka sa om sniglar och salt?

behold! the nightmare


jag måste bryta min känslomässiga koma. jag känner ingenting å på nåt sätt gör det mig rädd för att känna nåt. för när det kommer så kommer det hårt. och på onsdag ska jag å min grupp i skolan till ett behandlingshem å intervjua de som jobbar där. som läget är nu finns risken att jag trillar ihop där framför allas förvånade ögon å bönfaller de att lägga in mig. haha, ja det skulle verkligen vara snyggt.

nej, nu får jag ta min act together. kanske att jag mår bättre när jag kollat lite på anna anka.

get me away from here I'm dying


något har hänt med mitt psyke. igen. jag känner mig så jävla inåtvänd. folk får inte kontakt med mig. mina föräldrar har börjat ana oråd å ringer stup i kvarten å föreslår saker att göra. micke tittar oroligt på mig å frågar hur jag mår säkert 20 ggr om dagen. och jag har inte riktigt fattat varför. men idag insåg jag att det förmodligen beror på att jag sluter mig som en liten psykomussla. jag tror herr angst har mig i sitt grepp.

jag är livrädd.
med stil.

stäng munnen sofi fahrman

sofi fahrman stänger aldrig munnen. det känns som hennes tänder fryser, jag vill bara dra ihop hennes glossiga läppar.

teenage angst


det var helt ok att gå till terapin idag. jag börjar känna ett förtroende för honom, som jag aldrig känt för någon terapeut innan. även om det skulle storma så vet jag att jag har honom, han försvinner inte. jag tror jag kan släppa honom inpå mig. stabiiilt liksom.

idag pratade vi om min mycket traumatiska tonårstid. de förlorade åren. det var så mycket som gick fel. när jag var 15 tog jag mig an rollen som psykpajas och den rollen befästes, grundades genom psyk, skolan, kompisar. och det som egentligen var jag försvann bland sönderskurna armar, blå sytråd och stesolidburkar. men jag var åtminstone något. fy fan vad mycket stört som hände, så mycket förnedring. jag blir så arg när jag tänker på hur jag låtit mig behandlas.

nåja. tack och lov att jag inte är ung längre. fast jag är fortfarande en smula förvirrad.

Sunday, September 20, 2009

hello söndag

innan helgen har jag alltid en känsla av att det kommer bli så jävla mkt gjort å att jag på söndagskvällen kommer kunna luta mig tillbaka å njuta av att jag fixat allt plugg, städ osv. det är konstigt att jag har den känslan för det har verkligen aldrig hänt.

nu ska jag flöta i mig en pizza.

Saturday, September 19, 2009

pillar anna anka i sitt bajs?


tror ni att anna anka vänder sig om när hon har bajsat och trycker in sitt välpolerade finger i skiten? det är något med henne som gör att jag misstänker det.

slappardag

idag blir det inte mycket gjort helt enkelt. m tvättar och jag ligger i sängen med 3 hundar å kollar på en 300-kilos tjockis. blir helt omotiverat väldigt sugen på pizza...

Friday, September 18, 2009

nu ska det ölas

nu sitter jag här å knäpper upp kvällens första öl. aah! två kompisar kommer hit ikväll å hänger. jag fick överväga länge om jag skulle våga dricka idag. jag vet ju hur jäävla jobbigt det blir imorrn med den obarmhärtiga bakisangsten. men jag är en kortsiktigt funtad människa så jag väljer att inte tänka på det nu.

ha överseende med eventuella fylleinlägg.

du behöver prozac

hade föreläsning om antidepressiva idag...inte så jättebra föreläsning men en bra sak sades. kanske fungerar antidepressiva meds som en stoppkloss för samhällsförändring. jag har inte tänkt på det på det sättet innan men det är ju självklart att det kan vara så.

massor av människor är missnöjda med sin livssituation...socialt, ekonomiskt och arbetsmässigt. missnöjda människor kan kosta politiker skjortan så vad är då bättre än att skylla problemen på individen (det är din serotoninhalt det är fel på, inte arbetsmarknaden) och skriva ut lite piller som får de att anpassa sig till dåliga förhållanden?

lid och tig usla människa.

värm mig anna anka

fy fan vad kallt det är idag...kylan letar sig in lägenheten å gör att jag knappt kommer upp. no way att jag tänker duscha under de här omständigheterna. vi har visserligen golvvärme på toaletten, men jag vågar inte ha på det av rädsla för att det, knack, knack, ta i trä, ska börja brinna.

har ni hört att anna anka vill ge sig in i politiken? vilken grej. med hennes skeva verklighetsuppfattning från 1800-talet så skulle hon vara ett perfekt språkrör för kristdemokraterna. sen kan hon skilja sig från paul anka och gifta om sig med helge fossmo. förutsatt att hon behåller efternamnet såklart.

nu ska jag åka till skolan! puss!

Thursday, September 17, 2009

social fobi


jag är nästan lite nervös inför att gå till skolan imorgon eftersom jag mådde dåligt på förra föreläsningen. jag får flashbacks från när jag var yngre och grät så jag spydde första gången jag skulle gå in i klassrummet på komvux. men jag har kommit över det där nu, jag klarar ju till och med att redovisa. men ibland minns jag hur det var förr och börjar nojja.

nåja, det är bara exponera sig, exponera sig och åter exponera sig tills de där känslorna försvinner. göra tvärtemot känslan och allt vad man får lära sig i dbt. burn and learn baby!

bajs på handen


nu har det hänt igen! jag är en smula skakig och klumpig idag vilket resulterade i att jag när jag skulle plocka upp billys skit inte vred om påsen tillräckligt och sålunda kramade till hans bajskorv med min bara hand. uhuuuu! jag försökte torka av det på en gräsmatta men det gick ju inte bort helt så jag fick gå hem med bajs på handen.

det är inte första gången jag har ett close encounter med billys bajs. en gång när jag satt å käka veggieburgare utanför en kiosk så sket billy och efteråt sprätte han med bakbenen. en liten bajs flög då upp och landade rakt i min burgare. hur läskigt som helst.

off-knappen

jag var tvungen att stänga av mig igår (öl). ibland blir det bara så...mitt förnuft ger vika för mina starka känslostormar. sen när det är gjort så är allt bra igen. jag har blivit mkt bättre på att hantera stormarna, men ännu är det en bit kvar. jag kan inte riktigt det där med att stanna upp när jag är mitt i dem, jag flyr istället.

Wednesday, September 16, 2009

knullad av herr angst


nu har herr angst kommit tillbaka. det var så jävla bra innan idag men så när jag hade varit i skolan ett tag så kom hans irriterande röst igång igen; "du är så jävla ful, ingen vill vara med dig och du suger apröööv". det gör mig ledsen, men jag kan inte gråta...medicinen gör mig helt stenhård. jag vill skrika högt och vråla ut min ångest, men istället dricker jag en folköl och sväljer ned allting hårt, hårt...innan livet hinner ikapp mig.

feeling lonely

nu är jag hemma igen. föreläsningen var intressant, men jag känner mig så ensam bland alla nya människor. jag är liksom inte den som går fram till okända och inleder lite kallprat. nej, nej jag försöker snarare smälta in i tapeten. saknar karin en massa =(

ångest-föreläsning väntar

nu ska jag iväg till föreläsning om depressiva störningar och ångest, ska bli intressant. jag är nyduschad och herr angst syns inte till!

ha en finfin dag!

drömyrke: bödel


en bödel i usa slet i 2 timmar med att försöka ha ihjäl dödsdömde romell broom. han hittade ingen fungerande blodådra så avrättningen fick skjutas upp. vad jag undrar är; vem fan vill vara bödel? och vad skriver man i sin jobbansökan? det måste ju vara extremt påfrestande att döda andra människor. i alla fall för de allra flesta. men de som anställs som bödlar är förmodligen riktigt sjuka, livsfarliga människor. om nån borde avrättas så är det dem.

kuriosa: förr i tiden använde, man i vissa delar av asien, elefanter som bödlar. de tränades i att stampa ihjäl folk. brutalt värre.

arrest that panda


jag har några klassiska drömmar som återkommer med jämna mellanrum. den vanligaste är att jag blir skjuten i huvudet av en panda och inatt var det dags igen. denna gången mötte jag honom på gågatan i stan och han sköt mig i huvudet. sen sprang jag runt med blod sprutandes ur huvudet och bad om hjälp men ingen ville hjälpa. förutom ett barn men så kom mamman och sa att hon inte skulle gå nära mig för jag var skogstokig.

jag har så svårt att skaka av mig marisar, speciellt när pandan är med. jag nästan förväntar mig att han står å väntar nånstans i lägenheten.

Tuesday, September 15, 2009

go kissie


jag gillar kissie. hon är så totalt ohämmad. hon skriver inlägg efter inlägg som retar gallfeber på folk. hon är riktigt elak och så icke-korrekt man kan bli. varje gång hon trycker på publicera-knappen så vet hon att hon kommer få hundratals kommentarer om hur jävla störd hon är, hur äcklig och ful hon är, vilken hora hon är osv. men hon bara plöjer vidare som en jävla ångvält, skiter fullständigt i vad folk tycker om henne och fortsätter lägga upp photoshoppade bilder, lögner och förtal. jag fattar inte hur hon orkar, men jag är glad att hon gör det.

hit me hard korvgubbe


en gång när jag var full dansade jag fram till en korvgubbe på stan, smätte av hans keps och sa något i stil med: "kom igen då! muckar du eller?" detta var längesen, jag minns inget av det utan har fått det berättat för mig, men jag är fortfarande helt livrädd för att råka stöta på korvgubbar på stan. jag blir helt kall inuti när jag ser ett korvstånd.

herrn har attityd

fan vad pinsam nosmesen kan vara ibland, så fånig. vi var precis ute på långrunda å som vanligt skäller han som en rabiessmittad på alla andra hundar. men det är inte bara hundar som blir utsatta; gamlingar med rullator, muslimer med hucklen, barnvagnar och personer som står stilla får också smaka på hans neggiga attityd. hujedamig vad jag skäms som inte har bättre ordning på honom. men får han komma fram och hälsa så slutar han skälla och vill bara leka, de flesta hundägare fattar dock inte detta utan drar kvickt in sina hundar när billy kommer.

ja, ja. utöver detta tveksamma beteende så är han världens bästa lilla herre såklart.

anna anka gjorde ingen besviken


svenska hollywoodfruar var lika smaskigt som jag hade tänkt mig. anna anka tycker att programmet kunde handla enbart om henne, och jag håller nog med. hon var helt klart den mest tragiska, och alltså roligaste, i skaran. det är med en skräckblandad förtjusning jag tittar på den här kvinnan med det hysteriskt roliga efternamnet.

fick ni inte en klump i magen? hon verkade så ensam och olycklig. det osade ångest lång väg (även om det såklart är svårt att tänka sig att någon som heter anka i efternamn kan vara olycklig). hennes liv verkar ha blivit reducerat till att enbart handla om hennes man. hon hade lika gärna kunnat vara en robot som en stylist klädde fint och smyckade med dyrbara diamanthalsband. och liksom anna anka kunde den gå att ställa in på "stort leende".

bilden är polisens och togs då hon arresterades för att ha misshandlat sin man. mmm, han borde passa sig...förr eller senare slår det nog slint.

lyrica


den här tabletten är en liten jävel. jag fick den mot gad och i början var jag lyrisk (hehe) över effekten. den tog bort all min oro och ångest. men den är vanebildande och man utvecklar tolerans ungefär som med benso. ska jag ha samma effekt nu som jag hade i början får jag ta ungefär 5 ggr rekommenderad dos. jag har provat att sätta ut den cold turkey och jävlar vilka abstinensbesvär man får. jag orkade inte gå upp ur sängen, borsta tänderna, prata, grät över allting (100 resor värre än pms), skakade ,spydde, hade muskelryckningar hela tiden och allt blev verkligen nattsvart med tillhörande självmordstankar. så jag tog några tabletter och vips så var jag happy scrappy igen. jävligt läskig är den alltså. den är narkotikaklassad i usa och jag fattar inte varför den inte är det här också.

nåja. nu tänkte jag börja en riktigt långsam utsättning på dem och sedan till nästa år förhoppningsvis kunna sätta ut efexorn också.

jag tycker ju egentligen att det är läskigt med dessa mediciner, även om de har hjälpt mig. man vet så lite om hur de påverkar människokroppen under längre tids användning eftersom de är såpass nya. jag som är så jävla rädd för stroke, njursvikt, hjärtattack osv borde inte våga knapra dessa piller alls med tanke på den mycket skräckinjagande biverkningslistan.

menmen, jag knaprar väl vidare en tid och hoppas på det bästa.

vingklippta änglar och nervositet


morrn, morrn! idag är jag uppe tidigt för att plugga. håller på att läsa berny pålssons bok vingklippt ängel som jag ska prata om på ett uppkommande seminarie. jag tycker den är bra, men jag stör mig lite på att det är så mkt fluff, glitter å änglar...känns överflödigt på nåt vis. den är hur som helst väldigt gripande.

jag tycker det är jobbigt med seminarier..jag känner mig nästan aldrig avslappnad och spontan. jag blir så nervös över att bli bedömd och rädd för att göra bort mig. åhååå vad jobbigt det är...man sitter som en mes och darrar på rösten när man öppnar käften. men det blir, om än långsamt,lättare och lättare. till slut ska väl även jag vänja mig vid att prata inför folk.