Monday, June 16, 2014

Hej och fan ta er!

Jag skojar bara men jag är sur . På mig själv naturligtvis. Sitter på akuten. Har vart dum igen. Skadat mig. Blir galen om de ska ta hit nån från psyk å prata. Vill bara att läkaren syr ihop mig. Sen hem.

Och göra om det igen

Typ

Jävla jah. Försöker leva som en jävla tonåring. Nu kommer läkaren här.

816 comments:

 1. Du måste va rädd om dig! Livet är , trots motgångar, något fint och man måste ta vara på det!

  ReplyDelete
 2. Hej tittar in efter varit utan internet på min dator par veckor. Så nog 3 veckor sedan jag skrev sist gissar jag.
  Tänkte ge ett tipps kolla in.tv dokumänter som heter.
  Stephen Hawkings Grand Design, The Mening of life. Han kommer fram till samma sak som jag gjorde för över 10 år sedan hihi. Men han förklarar varför på väldigt bra sätt.
  Jag tror det är viktigt få se saker och världen mer i stort perspektiv och inte bara i sin egna lilla grå vardag som man lätt fasnar i detaljer. iallfall jag då.
  Läste du var på akuten. Det verkar ju inte så bra?
  Annars har jag nyligen tagit ut två bitar ur mitt ena lår för kemisk biopsi. Muskelenergisjukdom kollas det efter denna gång. Jag blir sämre för vardag. Jag kan ej gå längre en par 100 m och blir sedan sämre. ibland smärtor så jag spyr. När jag inte går rör på mig tappar jag orka och energi mer och mer. moment 22 här.
  Skriver här för 2 av gångerna jag träffa dig så är det bland bästa dagarna i mitt liv. känns sjukt att erkänna*ler*
  Sedan hoppas jag så klart du ska kunna övervinna mycket och komma vidare och hitta en platts i livet som ger dig massor av stimulans och lycka.

  Kram M

  ReplyDelete
 3. Men Lina, du får inte göra så emot dig själv.Hoppas du slipper psykiskt men gör inte så mer, ring nån och prata när du får dessa tankar, vill du prata med nån utanför familjen så finns jag vill inte lägga ut mitt nr här men du får det gärna via Facebook eller så.Inget mer karvande nu bara Puss o kram Petra G

  ReplyDelete
 4. kanske dags för DBT?
  Du är iaf över 30 och att skära sig i armarna är ngt småtjejer gör.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Har du inget bättre för dig? Du är pinsamt patetisk. Troll!

   Delete
  2. du lär ha noll förståelse och noll självinsikt och noll eq och långt under 100 i iq.
   Lina är knappast unik med må dåligt och göra sig illa. finns många sätt. känner en som är 27 som skär sig på magen och har fingrarna i halsen och spyr.
   du kanske kan 1+1 och då borde du ju förstå att skära sig inte har något med ålder att göra. utan att man mår dåligt. blir tyvärr irrterad arg på idioter. du är en av dessa korkade fan. du är elak och elaka ska fan ha skit. inte för jag tror du kan förstå eller lära dig. troligen en psykopat som ute efter någon svag att utnytja. men här skrev du anonymnt för du fan inte förstår något om hur det är må hemskt sjukt psykiskt dåligt. om du har över 100 i iq så är du helt klart en psykopat. eftersom du inget förstår. småtjejer skriver du. suck.
   gissar du är en kille som ljuger och gör allt och utnytjar tjejer som mår dåligt. den vibben får man av din krokade patetiska jävla inlägg.
   ...
   Bry dig inte om sådana inlägg Lina. tyvärr finns det många elaka korkade som han. inte för det gör det bättre.

   Kram från Magnus

   Delete
 5. Kram på dej Lina, du är stark, ett halvår har snart gått sen den framgångsrika vistelsen på psyk ägde rum. Det är lång tid, du tar dej upp igen, jag tror på dej, alla faller vi tillbaka igen. Men lova att försöka att inte sparka för hårt på dej själv, du är nog tilltuffsad. Vila istället <3 Kram

  ReplyDelete
 6. Vila i att du är en underbar tjej, en riktig liten sällsynt blomma, du ska bara ha omsorg och näring, kram och Guds rika välsignelse!

  ReplyDelete
 7. Håller med frida ↓
  Kram på dej Lina, du är stark, ett halvår har snart gått sen den framgångsrika vistelsen på psyk ägde rum. Det är lång tid, du tar dej upp igen, jag tror på dej, alla faller vi tillbaka igen. Men lova att försöka att inte sparka för hårt på dej själv, du är nog tilltuffsad. Vila istället <3 Kram

  ReplyDelete
 8. Håller med frida:

  Kram på dej Lina, du är stark, ett halvår har snart gått sen den framgångsrika vistelsen på psyk ägde rum. Det är lång tid, du tar dej upp igen, jag tror på dej, alla faller vi tillbaka igen. Men lova att försöka att inte sparka för hårt på dej själv, du är nog tilltuffsad. Vila istället <3 Kram

  ReplyDelete
 9. Lina, du får många fina kommentarer med massor av stöttande, bra!!Men så finns det en del då dom är få, men den dumma kommentaren , du är över 30 och e för gammal för att skada dig, detta är en allvarligt psykiskt tillstånd denna vackra intellektuella, intelligenta, dam befinner sig i emellanåt, så SLUTA upp med dumma kommentarer, Lina har en stor blogg och det är avundsjuka inblandad kan jag tro, men man ska respektera hennes anhöriga, och sluta upp med tykna kommentarer, ljus och kärlek till Lina!:-)

  ReplyDelete
 10. Lina, du får många fina kommentarer med massor av stöttande, bra!!Men så finns det en del då dom är få, men den dumma kommentaren , du är över 30 och e för gammal för att skada dig, detta är en allvarligt psykiskt tillstånd denna vackra intellektuella, intelligenta, dam befinner sig i emellanåt, så SLUTA upp med dumma kommentarer, Lina har en stor blogg och det är avundsjuka inblandad kan jag tro, men man ska respektera hennes anhöriga, och sluta upp med tykna kommentarer, ljus och kärlek till Lina!:-)

  ReplyDelete
 11. Lina jag vill visa dig en artikel ur en gammal tidning angående det här, men eftersom det inte går får jag skriva av den;
  Utdrag ur tidningen "Kvinnotryck" (ROKS feministiska nyhetstidning), Nr 7, November 2004, sidan 12-13;
  "Därför skär sig tjejer.
  De senaste åren har vuxenvärlden förfasat sig över skrämmande siffror på hur unga tjejer mår. Nästan hälften av alla kvinnor över 15 har blivit utsatta för våld av en man, och majoriteten av unga tjejer vill gå ner i vikt enligt tjejjourers undersökningar. Unga
  tjejer är överrepresenterade bland dem som vill ta livet av sig och många skär sig själva för att de mår dåligt. Detta är för mig som tjejjourare och 80-talist inget förvånande, då vi växte upp i detta klimat, bland bantningstidningar och MTV. Vad som är svårt att förstå är att ingen tycks kapabel att göra något åt situationen.
  En tjej som skär sig själv, svälter sin kropp, har ångest och är deprimerad anklagas ofta för att vara sjuk, dum eller onormal. Precis som med 1800-talssjukdomen hysteri pekas dagens typiska kvinnosjukdomar ut som galenskap, trots att problemen antagligen är en reaktion på det samhälle vi lever i. Till tjejjourerna kommer ofta tjejer som dels har problem med att de skadar sig själva, dels att de har utsatts för våld eller lever under hot om våld av en man. Det ena problemet kommer sällan utan det andra.
  En av dem jag mött som tjejjourare har sen tidiga tonår skadat sig själv med knivar och genom att svälta sig, samt haft problem med både ångest och depressioner. Hon kom så småningom på att problemen hade börjat efter att hon som ung blivit utsatt för en våldtäkt. Först när hon började bearbeta den händelsen försvann ångesten. Det var inte längre fel på henne, hon hade bara reagerat som en följd av någon annans våld mot henne.

  Tjejer med psykiska problem kommer ofta från en starkt patriarkal familj, eller så har de varit utsatta för övergrepp eller mobbing av killar i skolan. Men varken de drabbade eller deras behandlare har någonsin satt dessa problem i centrum. Istället har de delat ut diagnoser och kalkylerat på matprogram och tvångstankar, vilket fungerar mer eller mindre bra. Behandlingen har varit helt individbaserad och syftat till att lindra symptomen, inte uppkomsten av dem. Här har tjejen fått utstå ytterligare ett förtryck, då hon fått veta att det är fel på henne, trots att hon i själva verket reagerat sunt på en sjuk situation.
  Psykologin har länge varit individorienterad, även om forskningen borde kunna ändra på detta. Att ätstörningar har sin grund i könsmakten i vårt samhälle kan tyckas självklart, då kulturens syn på kvinnan som objekt speglar sig i tidens sjukdomar. Därför måste vi också börja förstå vissa sjukdomar som jämställdhetsproblem. Indirekt påverkas alla tjejer av vårt manssamhälle, även om alla som mår dåligt inte behöver ha utsatts för direkt mansvåld. Men forskare verkar inte vara intresserade av detta. Hur ser dagens kvinnoförtryck ut för unga tjejer, det som tycks vara osynligt, och vad kan vi göra för att förändra detta? Det kanske inte finns några enkla svar och lösningar, men jag hoppas åtminstone att några av de duktiga forskare vi har vågar ställa frågan.
  Lina Engström."

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lina Engström blandar ihop saker och vinklar saker. Du tar inte upp att det är tjejer som ofta kallar varandra horer och hatar andra tjejer för konkuransen. du ska fan inte tro tjejer klär upp sig för män i första hand på krogen. utan för bräcka andra tjejer. att tjejer väljer killar som knullat mest och mest tatueringar. störst kuk. största svinet. tjejer är galet i tonåren fixerade vid sina kroppar och vill se så bra ut som möjligt. jävligt dåligt skylla alla män killar för detta. när lika stor del är tjejers eget problem. modetidningar och tidningar överlag jobbar massa tjejer. man kan sitta i tv säga stor kuk annars är killen kass. man kan fan inte ens skämnta om en tjej. till med robert gustavsson får inte det.
   så ge fan skriv massa skit om killar. vad hände på 80 talet?= jo vi började ta in massa araber och andra våldsmän. och dom har fan inget med mig som svensk och andra svenska killar göra. i Oslo står negrer för 100% för alla gruppvåldtäckter. ta alla tjejer som ligger och är med dessa killar. förljer med dom hem. lite hjärna må man ha med. Sedan finns gott om svin. men det finns snart lika många tjejer som är svin som svenska killar.

   Magnus Lundahl

   Delete
  2. http://exitsverige.blogspot.se/

   Ta läs lite fakta utan snacka massa jävla skit om oss svenska killar Lina Engström

   Magnus Lundahl.

   Delete
  3. Du har tyvärr fel Magnus, och rasistisk är du med. Det är nämligen inte bara mörkhyade män som utför brott, utan också de allra ljushyllta av dina bröder. Den största enskilda gruppen som utför våld är MÄN. Googla på Kickan Wicksells inlägg "ni gör mig till något jag inte vill vara", så ska kanske även du lära dig något nytt!

   Delete
  4. jaha du har inget att säga. så du kör med rasist kortet. när saningen inte passar är det alltid så sådant ni säger. att sitta skriva sådant på bloggar med tjejer som mår dåligt är riktigt illa. du försöker få din äkliga störda sjuka proppaganda passa in bra ,när någon ligger på intensiven. skämns på dig. ca 60-70% av alla våldtäkter görs av män av utlänskhärkomnst. 1 miljon mot ca 8 miljoner svenskar. ändå mer. är typ bara länder som sydafrika som har mer per person våldtäkter. denna natt som varit lär många. jag tycker du ska åka tex till kristianstad kolla rastgården. 9 av 10 typ är icke svenskar i det sexualförbrytar fängelset. men du vet ju bäst. du gillar skylla på savenska män och vägrar ta litet jävla ansvar på något vis. allt är svenska mäns fel. det är alla ni som gillar impotera in sjuka störda män som van se helt täckta kvinnor. sedan skylla på tidningar och annat över ni mår dåligt. också inte ta minsta eget ansvar. vad har killar för press? inget väl? hahha lika mycket där nu.
   Att 100% av alla gruppvåldtäkter görs av negrer står öppet i skit tidningar som aftonbladet tex. men det stämmer ju inte enligt dig. för det passar inte in med ditt hat mot svenska män. att kalla Sverige ett mans sammhälle är det mest störda felaktiga verklighetsuppfattningen någonsin läst. Dom som har det värst i landet är just svenska män. vi ligger sist. jag har hälften i månaden för jag är svensk och inte utlänsk man. men sådana som dig vet fan inget. störda psykiskt rejält. troligen också otroligt missnöjd med sitt utsende, och då kommer hatet tyvärr mot svenska män...

   Delete
  5. Nu tycker inte jag att du ska försöka feministjärntvätta henne med skit bara för att hon verkar bräcklig och svag, de är jävligt lågt av dig!

   Delete
  6. Vad håller ni på med?!?! Kan ni fortsätta era diskussioner någonannanstans hur arga ni än är? Snälla! Det här är inte rätt plats och tillfälle.

   Delete
 12. Hej Linas läsare.
  Jag vill meddela tråkiga nyheter, Lina ligger på intensiven i livshotande tillstånd. Natten mellan Tisdag och Onsdag försökte hon att ta sitt liv när hon var inlagd på Psyk. Vi, hennes familj vet inget ännu om hur det kommer att gå. Vi kan bara vänta och hoppas.
  Skänk henne era varmaste tankar!
  /Linas syster Fia

  ReplyDelete
  Replies
  1. Så fruktansvärt! Var så glad att Lina iaf i bloggen verkade må bättre, och så händer detta!? Snälla håll oss uppdaterade! Har följt Lina i åratal!

   Delete
 13. Åh herregud, NEJ Lina! Nej nej nej! :'( Vad har du gjort?!

  tack så mycket för infon, Fia, det var omtänksamt och snällt av dig. Snälla håll oss uppdaterade om hur det fortskrider?

  Varmaste kramarna från MM.

  ReplyDelete
 14. oj aj oj oj nej nej nej...... KÄMPA LINA, jag håller på dig, alltid.

  ReplyDelete
 15. Tänker på henne och mina tårar är inte mina egna.

  ReplyDelete
 16. Åh nej! Lina varför?! Du vill det ju egentligen inte! Du vill ju leva! Kom tillbaka Lina! Vi saknar dig.

  ReplyDelete
 17. Men fan vad hemskt! Gråter. Och håller såklart alla tummar jag kan att Lina stannar och kämpar! Tack Fia för att du i denna jobbiga tid tar dig tid att skriva till oss. Jag lider med er anhöriga. Jag har själv mist en lillasyster som tog sitt liv. Idag skulle hon fyllt 25. Jag vet hur överjävligt det är att vara maktlös. Varma tankar <3 //Lotta

  ReplyDelete
 18. usch detta var jobbigt att läsa. blir så jävla arg för dom elaka killar som gjort Lina så illa. Så jag anser det är. Världens lyckligaste till hon kom in i tonåren. Killar som skiter i tjejen och bara utnytjar med droger och våldtäkter.
  Jag hoppas du klarar dig Lina verkligen. Men vill och orkar du inte mer. Så är det ditt val.Men vem vill inte leva och må bra?
  nära till tårar nu. För jag har kännt din ångest lite lite. den är hemsk och galet jobbigt leva med. Så kan förstå på så sätt mer.blir arg över alla dåliga piller läkare skrevet ut utan jävla ansvar för med. så fel idag med hur PAT behandlas.
  önskar och hoppas detta är vändningen och inte slutet. tänker på dig Lina.

  kramar från Magnus Lundahl

  ReplyDelete
 19. Nej nej nej! Sitter på jobbet och läser detta medan mina ögon fylls av tårar. Jag har följt din blogg sedan länge, före olyckan, och jag kan inte uttrycka i ord hur otroligt ledsen jag blir för din skull. Du kämpar som ett djur, jag förstår hur livet blir övermäktigt med allt du varit med om, allt du bär med dig, och nu även din fysiska smärta. Kom tillbaka, du måste! Jag ber för dig, även om jag är jävligt arg på alla högre makter just nu, men med all kärlek jag kan uppbåda ber jag att du kommer ur detta. Vi är många som behöver att du fortsätter leva, för din skull! >3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<
  Nikita

  ReplyDelete
 20. Det jag skrev med ditt val ditt liv. Det var inte genom tänkt.Jag har ibland kännt jag inte har ett val.Att jag inte orkar leva. fysiska smärtor och jobbiga saker man varit med om.Gjort jag kännt jag inte orkar. Då har man inget val. gråtigt här. För livet är fan långt i från rättvist. Önskar bara du ska må bra och hitta lyckan Lina.Så vad vet jag om dina val du känner. Jag antar du kännde du inte hade val att orka mer. Blev för mycket. tror jag förstår. önskar bara du får må bra. kramar om Magnus L

  ReplyDelete
 21. Lina, livet har så mycket att erbjuda en smart kvinna som du! Smärtar oerhört att läsa om ditt självmordsförsök, jag har varit där själv. Idag är jag glad att mina otaliga försök aldrig lyckades.
  Se till att klara dig. Punkt!

  ReplyDelete
 22. Åh Lina,så ledsen jag blir.Tänker på dig och dina nära.Önskar av hela mitt hjärta att du klarar detta.Många kramar från en trogen läsare i Småland.

  ReplyDelete
 23. Luna har inget syster som heter Fia. Hennes syster heter Petra.

  ReplyDelete
 24. konstigt för vad jag minns har hon två systrar. jag minns aldrig namn. Men Lina heter Lina och inte Luna.
  Magnus

  ReplyDelete
 25. Kämpa på finaste Du. Sänder styrkekramar till dej och dina nära.
  kram/ Linda

  ReplyDelete
 26. Lina har i alla fall en syster som heter Petra, men om hon har fler och vad de heter vet jag icke. Men det känns lite dumt att utgå ifrån att någon är så sjuk i huvudet att hen har fantiserat ihop det där meddelandet här ovanför...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hon har 2 eller 3 systrar., så den som skrev hon har en syster ljuger. tänkt efter och jag är bra säker.Finns elaka sjuka hemska människor. Jag tror tyvärr det är en sådan som ljuger om hon har en syster. Om hon har en syster så har Lina sagt fel till mig., och det tror jag ej på. Magnus

   Delete
  2. Som sagt så har Lina 2 st systrar och uppdateringen på hennes andra systers fb-sida bekräftar att det hände någonting hemskt och att Lina kämpar på! =(

   Delete
 27. Åh nej Lina, nej nej nej! Blir så ledsen av att höra detta. Kämpa, du kan klara det här! <3

  ReplyDelete
 28. Tänker på dig, kram! /Malin

  ReplyDelete
 29. Lina! Jag skickar kraft!

  ReplyDelete
 30. Hej, hur har det gått? Är så orolig, måste få veta. Varma tankar till er i familjen och Lina.

  ReplyDelete
 31. Jag undrar också. Kikar in hela tiden för ev. uppdatering av status. Oroar ihjäl mig för henne. Så ledsen att hon mådde så dåligt att detta var hennes enda sätt att lösa sin inre smärta. Skickar tankar till henne och alla i hennes närhet som måste lida oerhört. Saknar henne! Mvh Lotta

  ReplyDelete
 32. Vi har inte fått några direkta nyheter om läget, det är ganska oförändrat. Hjärnan är svullen, hon har fått lunghinneinflammation och feber. Idag har hon i alla fall reagerat på ljus vilket hon inte gjorde första dagen. Febern går lite upp och ner och idag ska läkarna försöka att koppla bort respiratorn något som dom har dröjt med pga att hon fick lunghinneinflammation. Läkarna säger att läget är livshotande men några ljusglimtar finns ju. Dessutom har hon reagerat på röster från oss i familjen. Hon är stark min lilla syster och hon måste klara detta! Vi får fortsätta att hoppas!
  /Fia

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jag hoppas och tänker på er allihop, Lina med familj. Kämpa. / en bloggläsare

   Delete
 33. Tack Fia för uppdateringen. Vi är många som tänker på Lina och uppskattar att höra hur det går. Jag känner hopp <3
  Nikita

  ReplyDelete
 34. Jag håller alla tummar och tår och tänker så mycket på er!

  ReplyDelete
 35. Tack för att du orkar ge oss info Fia <3 Ni är i mina tankar!

  ReplyDelete
 36. Önskar av hela mitt hjärta att detta ska gå bra.Tänker på Lina och hennes anhöriga.Vi är många här som vill ha dig tillbaka.Tack Fia för info.Kramar från Småland.

  ReplyDelete
 37. Åh nej fina Lina vad förtvivlad jag blir när jag läser vad som hänt! Jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att du blir bra igen! Jag tänker på dig och dina nära och skickar all styrka jag kan uppbåda till dig. Du är en så starkt lysande stjärna, världen skulle inte vara densamma utan dig <3<3<3

  ReplyDelete
 38. Ni är i mina tankar, hoppas på att lina tar fighten än en gång! Otroligt tacksam för uppdateringen Fia. Har följt Lina i många år nu. Kramar!
  /A

  ReplyDelete
 39. Tänker på dig & hoppas att du kommer tillbaka igen --<-@ bliss

  ReplyDelete
 40. bajsar på mig, snälla Lina, kämpa! Du har så mkt kraft, & så mkt mer att ge i den här världen.

  ReplyDelete
 41. Men gud....Kom fan igen, Lina.
  Vad ska jag göra utan min Vargsyster...

  ReplyDelete
 42. Lina. Du får inte försvinna. Det här är så hemskt, det gör ont i hela mig.

  ReplyDelete
 43. Å nej blir så ledsen. Fina lina kämpa! 1000 kramar till er i familjen jag ber för er o att Lina blir bra!

  ReplyDelete
 44. Jag sänder hopp och tankar till dig Lina och till din familj. Snälla bli bra igen.

  ReplyDelete
 45. Kom igen Lina! Lina fågelunge, förminskas inte i min hand. Rymdkramar.

  ReplyDelete
 46. Finner inga ord stora nog att beskriva det du genomlider o har genomlidit kära Lina <3 Du är stark och jag vill att du ska veta att vi är många som tänker på dig just nu och önskar att du vaknar upp utan mer lidande. Det finns bara en av dig och det är du.

  ReplyDelete
 47. Jag hoppas i hela mitt hjärta att du blir bra igen Lina! Sjukdomen får inte besegra dig, du vill ju leva.. Snälla vakna. Någon dag om många många år kan du få somna in, men den tiden är inte nu. Jag håller tummarna för dig, kämpa på.

  ReplyDelete
 48. Förstår inte hur hon kunde bli lämnad ensam i duschen med tanke på att hon redan tidigare hade försökt å ta sitt liv på detta sättet på psyket =(

  Kämpa på Lina!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vad var det som hände?

   Delete
  2. Nä läste om en del av hennes tidigare inlägg men det verkar som att det inte var henne själv hon menade- inte desto mindre borde hon inte ha blivit lämnad ensam i duschen!

   Delete
  3. Alltså kris i huvudet just nu. Vargsystrar och brödrar måste hålla ihop, inte försvinna...

   Delete
  4. Vi får hålla tummarna för att hon klarar sig igenom det! Hoppas att dom ansvariga för hennes säkerhet får ordentligt med skit för sitt ouppmärksamhet.

   Delete
  5. Men hur vet du om att hon blivit lämnad ensam i duschén? Försökte hon hänga sig med duschslangen eller vad???

   Delete
  6. Att hon försökte å hänga sig är bara en spekulation, det enda jag vet kommer från 2 obekräftade kommentarer ovan som Fia har skrivit om att Lina blev allvarligt skadat på psyk och en annan obekräftad "rykte" om att det hade någonting med duschen å göra- dock så kan jag inte bekräfta något och jag tror inte att varken Lina eller någon av hennes familj skulle vilja att den här bloggen förvandlades till någon "utredning" så vi får nog förhålla oss kritiska till det som skrivs här och ifall Fia är hennes syster så är det upp till henne att ge ut det hon vill dela med sig i väntan på att Lina kanske delar sig med det här själv. =( -ja så det var väldigt dumt av mig att skriva något obekräftad =/

   Delete
  7. Okej. Alla tankar till Lina och hennes familj. Hon måste klara det här. Och vi i vargflocken måste enas och göra något för vår vän som kämpar för sitt liv just nu.

   Delete
  8. Sättet undetbara Lina skadats spelar ingen roll, det enda viktiga är att hon klarar sig! Hjärnödem och lungproblem är typiskt efter ett allvarligt hängningsförsök men ingen av oss vet vad som hänt! Jag tänker på Lina 24/7 och är förfärad över att psyk/sjukvårdsavd. inte har bättre uppsikt och kan skydda de mesr utsatta. Då jag arbetar i vården vet jag att det har med personalbrist att göra, vi går på knäna! Något politiskt måste ske! Varmaste önskningar till Lina!

   Delete
 49. Idag har läkaren sagt att läget är något bättre, Lina var lugnare när dom genomförde tester på henne. Dom har inte kunnat ta bort sömnmedlet och respiratorn men dom gör nya försök imorgon. Läkaren sa även att dom nu tror att hon kommer att överleva men att dom inte vet hur omfattande hjärnskada hon har. Linas tillstånd är ju naturligtvis mycket allvarligt men det är otroligt skönt att höra från en läkare att dom tror att hon kommer att överleva!
  /Fia

  ReplyDelete
  Replies
  1. Så skönt att höra. Det är omöjligt att föreställa sig vad ni i hennes familj och närhet går igenom, vi är många som vill att Lina ska få rätt hjälp och möjligheter att leva i den här världen. Hon har kämpat så länge. Jag tänker på dig Lina - Amelie

   Delete
  2. Tack för ny info Fia! Så skönt att höra att det är lite bättre med henne. Hoppas verkligen att hon inte fått för stora skador utan kan återhämta sig. Sköt om varandra <3 Jag fortsätter att sända varma tankar till er alla. //Lotta

   Delete
 50. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 51. Åh vad skönt att höra att det går framåt! Tänker på er <3

  ReplyDelete
 52. Blir så ledsen, kämpa på älskade Lina.Sänder styrka och varmaste kramar till hela familjen. Petra G

  ReplyDelete
 53. Vi är så många som håller på Lina, som tycker om och tänker på henne, fastän vi är folk som aldrig träffat henne. Jag sänder en massa vargstyrka till att du blir bättre, Lina!

  ReplyDelete
 54. håller tummarna för dig Lina och styrkekramar till hela familjen.
  många kramar,
  A fr sthlm.

  ReplyDelete
 55. Sänder så mycket styrka, hopp och kärlek som är möjligt till dig fina Lina och till din familj❤️
  /v

  ReplyDelete
 56. Vad jobbigt,,,,detta, så tragiskt, vilken tur att det finns hopp iallafall, sänder en massa ljus och kärlek till familjen och Lina, kram. Annkie

  ReplyDelete
 57. Vargar klarar allt.

  ReplyDelete
 58. Detta är helt sjukt..Även om jag misstänkte du skulle göra dt, Linisen så..Wow. :'( Jag vill inte tänka mig hur du mått i din desperation efter döden. Fy fan. Önskar av hela mitt hjärta att du återställs och att de hittar felet en gång för alla.. Känns som om du blir mer och mer självdestruktiv. Uhha jag kommer be för dig så hårt inatt! Även om du inte tror på honom så önskar jag att Gud är med dig var sekund av varje dag.

  Med Kärlek, MM

  ReplyDelete
 59. Kämpa på vackra Lina, jag hoppas att du en gång ska få frid och styrka nog att överleva. Jag tänker på dig och din familj

  ReplyDelete
 60. Läst mycket av dig i tysthet... Fan att livet kan göra så ont. Hoppas du orkar kämpa igenom detta. Tankar till dig och alla dina nära.
  Kärlek och respekt.

  ReplyDelete
 61. Jag hoppas att Fia skriver här snart igen. Går ju under av oro. Fina fina Lina, gör inte såhär mot dig själv =´(

  ReplyDelete
 62. Jag har inga direkta nyheter, det är relativt oförändrat läge. Jag lovar att uppdatera när jag vet mer.
  /Fia

  ReplyDelete
 63. Neeeej! Kärlek och styrka till Lina och familjen. Jag tänker på er. Cecilia

  ReplyDelete
 64. Den här väntan är hemsk. Mina tankar går till familjen. Lina är en stark tjej, och jag tror av hela mitt hjärta att hon klarar sig genom detta.

  ReplyDelete
 65. Jag tänker på dig Lina. Kram Magnus

  ReplyDelete
 66. Tack Fia för att du orkar meddela oss som undrar och oroar oss! Vi bryr oss alla mycket om Lina och vill av hela våra hjärtan att hon ska klara sig genom den här krisen också.

  ReplyDelete
 67. Herregud,,tänk om hon aldrig vaknar eller vaknar med en bestående hjärnskada? Linaaaa..Fan alltså. :'( "Stabil" kan ju innebära vaknar med hjärnskador.

  MM

  ReplyDelete
 68. Ville bara tacka fina Linas familj för allt fint ni gör för henne och att ni finns där❤️ Vi är så många här ute i cyberrymden som bryr oss om Lina❤️
  Tack för att vi får veta hur det är med henne. Det betyder så mycket för oss.
  Styrkekramar till Lina och familjen❤️

  ReplyDelete
 69. Låt oss inte tänka så! Vi måste hoppas och tro att hon tar sig igenom det här och blir återställd. Hon är värd allt gott! Vi måste tänka positivt, tror, vill tro, att hon kan känna det!

  ReplyDelete
 70. Vi är många som tänker på Lina och hoppas på en positiv utgång och att Lina ska få må bra. Jag gissar att Lina har följare över hela Sverige. Själv är jag en helt vanlig "Svensson" i Norrland, Skellefteå, som tittar in här flera ggr/veckan. Linas ord är gripande, hon berör. Var finns ni andra som också håller av Lina? /M

  ReplyDelete
 71. Jag följer från Helsingfors, Finland. Önskar så mycket styrka till Lina och hennes närmaste. Måste vara otroligt tungt att leva i en ovisshet om hur framtiden kommer att se ut för Lina, men jag tänker hoppas och tro på det bästa eftersom jag vet att Lina är stark och envis som få. Hon fixar det här. Sänder alla mina varmaste tankar till er som har det tungt just nu. Kram, Maria

  ReplyDelete
 72. Jag följer från Kalmar. Tänker mycket på Lina och hennes familj just nu, skickar en massa cyberkramar <3

  ReplyDelete
 73. Jag följer ifrån Alingsås, som ligger bara några mil ifrån Borås.
  Håller alla tummar, att det ska gå bra detta! Att lina vaknar och återhämtar sig. Att hon ska få må bra! Hon är en sådan talang med sina texter, inte alla kan skriva med sådan känsla och träffa så "rätt". Jag hoppas Lina kan läsa alla dessa kommentarer sedan o förstå hur många som vill henne väl. Tack till linas syster att du har orkat att meddela oss <3
  /Sara S

  ReplyDelete
 74. Jag finns i Göteborg och har läst bloggen länge. Varje gång det dröjt mellan hennes uppdateringar har jag blivit orolig för henne. Har inte läst någon annan blogg som berör mig lika starkt som Linas och önskar inget mer än att hon repar sig <3 Jag tänker ständigt på Lina och hennes familj som måste ha det fruktansvärt med all ovisshet. Många kramar från Lotta

  ReplyDelete
 75. Sitter i min vargtröja och tänker på dig Lina och din familj. Du finns i mina tankar varje dag. Jag vet ingen som berör så mycket som du Lina, jag har följt din blogg många år. Jag vet ingen som har en sådan skrivartalang som du. Jag tänker på dig och din familj varje dag och jag hoppas att du kommer tillbaka. Det behövs fler som dig. Jag längtar efter en bok skriven av dig. Tack snälla Fia för uppdatering, det betyder jättemycket! Många styrkekramar från en vargsyster

  ReplyDelete
 76. Jag är från Gnesta men bor nu strax utanför Borås, jag har följt Lina h många år och har även träffat henne när vi legat inne samtidigt och hon verkar vara en fantastisk människa

  ReplyDelete
 77. Jag sitter i Halmstad och hoppas på det bästa för Lina med familj.
  All kärlek till er!

  ReplyDelete
 78. Styrkekramar! <3

  ReplyDelete
 79. Kämpa Lina.Vi är många som väntar på goda nyheter.
  Kramar från Småland.

  ReplyDelete
 80. Jag har följt Lina i ca 2 år från Karlstad. Min svärmor är bipolär och borderline och det har hjälpt mig massor som anhörig att läsa om Linas erfarenheter av allt möjligt inom psykvården, tabletter, manier och depressioner. Tack Fia för att du uppdaterar med info om hur det går. Jag tänker på er i familjen och håller tummarna för att ni får se en förbättring snart. Lina är en stark tjej, hon kommer tillbaka ska ni se. Kram Maria

  ReplyDelete
 81. Åh, Herre Gud i Himmelen. Jag är alldeles tagen av det jag läst. Nu tänker jag På Lina, Fia och resten av Familjen. Måtte det här ordna upp sig. Lilla, lilla Lina. <3

  ReplyDelete
 82. Ännu en trogen läsare som skickar styrka från Göteborg. <3

  ReplyDelete
 83. Följer från Karlskrona. Har följt Linas blogg i 3 år nu. Linas blogg kan läsas som en bok. Varje inlägg berör. Jag sänder Lina och hennes familj mina varmaste tankar. Önskar jag fick tillfälle att tacka Lina för allt hon har gjort för mig. Hur hon har påverkat. Önskar att hon viste.

  ReplyDelete
 84. Följer Linas kamp från Ystad. Vilken otrolig kämmpe Lina har varit/är genom alla motgångar. Ingen har inspirerat mig så mycket som hon när jag själv haft det jävligt. Har tänkt att orkar Lina så ska jag också hålla ut. Hon har varit som en fyr i mörkret med sina personliga, kloka, träffsäkra och humoristiska inlägg. Önskar bästa tänkbara utgång! Kram Jonna

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jag är mest arg besviken på vården..För om rätt folk fick bli läkare. Så skulle Lina inte vara i rullstol, inte vara piller beroende. och framför allt inte ligga i koma. Jag har träffat en bra läkare på 40 år. Jag är så trött på alla välutbildade jävla idioter över allt. plugga in saker och sedan är man bra och smart. Nej och det är Linas helvete ett bevis på. Läkare fan säger jag bara. Vet manb inte säkert något när gäller en annan person väl och ve. då tar man reda på tills man kan vara 100%. tydligen finns otroligt få läkare som tänker så. mer noga med sin bil fått rätt bedömning på verkstaden. en att ens PAT har rätt diagnos och rätt piller.
   JAG hoppas du vaknar och inte har permanenta skador och att detta blir din stora vändning Lina.

   Kram från magnus

   PS. har aldrig känt mig friskar och bättre av läsa om ditt elände. som många här tydligen gjort. så jag tar det. Dom skriver det med fina ord som kan du så kan jag. vilken kämpe. Så har jag aldrig tänkt. och kommer aldrig göra. Jag kollar in för önskar du ska komma vidare och må bra.

   Delete
  2. Håller med om vården, samma här, EN läkare som ställde korrekt diagnos på 35 år, otroligt. :(

   MM

   Delete
  3. Det kommer nog gå vägen för Lina, på ett eller annat sätt. Ingen press...

   Delete
 85. Ååh.. blir så ledsen. Fick en klump i magen när jag såg alla kommentarer och kände att något var fel. Kämpa Lina! Jag hoppas allt ordnar sig. <3

  ReplyDelete
 86. Jag tror inte att jag har kommenterat här innan, möjligen någon gång på instagram, men jag har i flera år skrattat och gråtit med dig. Jag har många gånger reagerat över att vi är rätt lika i åsikter och tankar, men inte bara i allt det mörka och svåra. Likt Magnus skrev så har jag aldrig läst för att känna någon egen styrka utan jag har läst för att dina ord, dina tankar, du berör mig. Jag hoppas att du får läsa allt det fina folk ovanför har skrivit och att du kan ta åt dig av det. Och att du kanske redan vet och förstår att en hel jävla skara med människor bryr sig om dig så mycket man kan bry sig om någon man egentligen inte känner. Jag vet att mörkret inte tar hänsyn till någon men jag hoppas att du kan kämpa dig ur det här med minsta möjliga skador och att du kan få hitta det där ljuset som vi läsare ser glimtar av ibland. Jag vet att du kan klara det.
  Mängder av kramar
  Camilla

  ReplyDelete
 87. ♥♥♥ Tänker på dig Lina.
  Kram Caroline

  ReplyDelete
 88. Massa kramar till dig Lina

  ReplyDelete
 89. Skänker dig ofta en tanke och hoppas du ska få bli bättre och vakna upp utan större skador samt "finna harmoni" en dag! Hälsningar Andrea

  ReplyDelete
 90. Vet inte vad jag ska skriva.. men jag tänker många tankar på både dig Lina och din familj just nu.


  ReplyDelete
 91. Tänker på dig Lina <3 mvh Maria från Östergötland

  ReplyDelete
 92. Tänker på dig, Lina!

  ReplyDelete
 93. Tänker mycket på dig Lina. Hoppas du vaknar snart. /Susanna

  ReplyDelete
 94. Vad fint ni skriver om Lina, det värmer!
  Läget är ganska oförändrat men lite mer stabilt. Det kommer att ta lång tid innan vi vet exakt hur det blir men hon är envis och kämpar på. Vi fortsätter att hoppas och tänker positivt.
  /Fia

  ReplyDelete
 95. Tack Fia. Önskar er alla allt gott och hopp om bättring för Lina.
  Kramar från Småland.

  ReplyDelete
 96. Tänker på Lina och er i familjen flera gånger per dag. Tack Fia för uppdateringar av läget!
  Varma hälsningar från Gotland

  ReplyDelete
 97. Fia, är hon vaken nu? Tänker på er och lina <3

  ReplyDelete
 98. Hon är inte helt vaken/kontaktbar och läkarna säger att det kommer att ta tid. Så nu får vi bara vänta och hoppas. Återigen så lovar jag att uppdatera när jag vet mer, jag vet att ni är många som bryr er och undrar.
  /Fia

  ReplyDelete
 99. All styrka till er i familjen och all kämparkraft till lilla Lina. Kram

  ReplyDelete
 100. Hur mår Lina nu? Vet ni något? Har hon fått hjärnskador?
  Stora, stora kramar till hela familjen och allt mitt hopp till Lina

  ReplyDelete
 101. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 102. Vad sägs om att ev ha en liten insamling, att vi "blogg-läsare" ihop kan skicka kanske (siden)blommor/nallebjörn/kort till Lina? Det var bara en idé.. Jag läste om en butik i Borås nämligen som ordnar med "utkörning" till lasarettet. Om några är intresserade av det framöver, så tänkte jag att vi kan skapa en liten grupp på facebook där vi ordnar med det. (Så att det pratet hålls utanför bloggen.) Hoppas ju så att Lina ska kunna läsa alla finare kommentarer här! Detta var bara en liten tanke ifrån mig <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej där Sara. Bra intiativ :)

   Jag bidrar gärna med nån fin gåva/blomma till Lina som ett tecken på att hon är värdefull och förtjänar alla chanser att få bli frisk igen. Detta måste dock göras seriöst så pengarna inte går till nått "bluff" konto. Själv har jag inte facebook men kan låna min väns om det skapas en sådan sida.

   Hur går vi tillväga?

   /Linda i Göteborg

   Delete
  2. Jättefint initiativ Sara. För att göra detta så smidigt som möjligt undrar jag om du vill starta en grupp på fejan (själv vet jag ibte riktigt hur man gör) och så skriver du namnet/länken här och så tar vi resten av planeringen i gruppen?

   Delete
  3. Jag vill också vara med! Men kan vi fixa gruppen utanför FB så man kan få vara anonym? Finns det någon typ av anonymt chattrum? / Amelie

   Delete
  4. En grupp "Insamling till L" finns nu på Facebook.
   Det är en sluten grupp där man inte ska kunna se utifrån vad som diskuteras. Jag hoppas att den är lätt att söka fram, och lätt att gå med i. (Säg till annars, jag har inte skapat grupper förut:) . En länk till affären jag tänkte på postar jag där. Vi kan ju diskutera och se vad vi kommer fram till. Vi kan se efter någon vecka hur många vi blir och vad vi tycker. Sedan göra någon insamling om vi tycker att det hela verkar vara en bra idé. En liten symbolisk gåva. Amelie jag har inte koll på några anonyma chattrum tyvärr. Facebook kändes som det "lättaste" stället. Andra förslag kan vi också köra på /Sara S

   Delete
  5. Jag söker på "Insamling till L" på FB men hittar inte gruppen...

   Delete
  6. Jag hittar inte heller :(

   Delete
  7. Hm. Jag valde alternativet: Sluten grupp.
   "Alla kan se gruppen och vem som är med i den. Bara medlemmar kan läsa inläggen."
   Konstigt. Testa gärna igen! Behöver den vara "offentlig" ändå får att den ska hittas? Har någo kunskap om detta :) /Sara S

   Delete
  8. testa denna länken som går direkt till gruppen:

   https://www.facebook.com/groups/1512749102289377/

   Hoppas det kan fungera. Annars får någon som kan starta en ny

   Delete
  9. Skulle någon vilja skicka ett mail med direktlänken, jag kommer inte åt den h mobilen.
   yamas79@gmail.com

   Delete
  10. Länken fungerar och gruppen heter "Insamling för L" och inte "Insamling till L".

   Delete
  11. Jag har inte fb men vill gärna vara med ändå.

   Delete
 103. Har inte fb men vill gärna vara med!

  ReplyDelete
 104. Hej! Jag är också gärna med! Tänker på Lina och hur det ska gå för henne hela tiden. Hade känts skönt att kunna ge något tillbaka till Lina som har gett mig så mycket. Vill även tacka Fia igen som orkar ge oss information om Linas tillstånd. Kram till er i familjen <3 Har tyvärr inga idéer om hur vi bäst ordnar någon slags insamling, är skitdålig på sådant.// Lotta

  ReplyDelete
 105. Är så gärna med och ger något tillbaka till Lina som gett mig så mycket! Tänker ständigt på henne och hennes familj och önskar inget hellre än att hon kommer tillbaka till oss <3 Tack till Fia som orkar/vill ge oss information om hennes tillstånd fortlöpande <3 //Lotta

  ReplyDelete
 106. Jag vill gärna också vara med. Cecilia

  ReplyDelete
 107. synd att ni som älskar lina inte har erbjudit henne kontakt innan detta har hänt, trots hennes ofta skrivandet av att hon är ENSAM

  ReplyDelete
  Replies
  1. Trist kommentar! Vad har du själv gjort för L? Jag tror många läsare kontaktat L via mejl för att söka kontakt. Själv har jag ej gjort dey i rädsla att verka konstig. Har dock alltid försökt uppmuntrat L med kommentarer.

   Delete
  2. Intressant. Tycker du att pga att en del läsare nu öppet skriver att de tänker skramla ihop till en gåva till Lina är synonymt med att inga läsare någonsin har mejlat till eller på annat sätt kontaktat Lina för att prata lite eller höra hur hon mår? Hon har ju sin mejladress i menyn.
   Ska Lina skriva inlägg om varenda människa som har kontaktat henne?
   Eller tycker du att presenter som man får skickade till sig är det enda sättet att på riktigt visa sitt stöd för någon?

   Jävligt onödig kommentar.

   Delete
  3. Seriöst, hon har fått massor av epost och hon är inte ensam, men jag som inte känner henne privat kan knappast åka hem till henne och knacka på. Men om hon velat detta hade jag åkt dit direkt för att kunna hjälpa oavsett som många andra som följt hennes blogg.

   Delete
  4. Vad vet du om det? Jag har träffat henne och har mejlat med henne. Knappast så hon ska berätta vilka hon träffat och vilka mejlat med. Vem är du som skriver sådant?
   Sedan om man mår dåligt så orkar man inte träffa massa folk. Mår man riktigt dåligt orkar man inte ens svara på mejl.Det är på sin blogg vill säga här hon skriver när hon orkar. Du verkar inget veta om Lina och hennes vanor. Så trist jäkla kommentar av dig. vem du nu är

   Magnus

   Delete
  5. Jag gjorde det flera gånger men fick aldrig gensvar och jag är en skötsam tjej på 30+ som varken knarkar, dricker eller röker så jag hade kunnat vara bra för henne, men ja..Jag förstår iom jag är en främling från nätet. Synd bara, kanske kunde jag gjort något.

   Mvh, MM

   Delete
  6. När jag mår riktigt dåligt svarar jag inte ens i telefonen, all form av empati är mig fullkomligt likgiltigt, alternativt gör den mig än mer ledsen eller rentav arg när den kommer och stör mig där jag bara vill ligga ifred i mitt svarta hål, det är en del av att vara sjuk. Synd att vissas egon blir kantstötta av uteblivna svar...

   Delete
 108. Här läser linas familj. De älskar och stöttar lina villkorslöst. Har du ett hjärta så tänker du lite längre än vad näsan räcker. Du vill provocera och visst lyckas du. Mitt förslag är att du skaffar en boxningssäck och slår lite på den, det kan få lite negativitet att rinna ur dig. Tack :)

  ReplyDelete
 109. Nu tar vi ett gemensammt beslut att helt enkelt ignorera negativa kommentarer.

  Lina, vi tänker på dig!

  ReplyDelete
 110. Tänker på dig och hoppas att du kommer återhämta dig och får må bra. Styrkekramar. / en uppsalabo

  ReplyDelete
 111. Aktivitet pågår på vår lilla Facebookgrupp "Insamling för L".

  Direktlänk:

  https://www.facebook.com/groups/1512749102289377/

  De som vill vara delaktiga har några dagar till på sig att ansluta =)

  (De som inte har Facebook men ändå vill vara delaktiga, låna gärna någon väns Facebook tillfälligt och kika in).

  Välkomna dit =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. This comment has been removed by the author.

   Delete
 112. Kul att ni fixat ihop något! Har dock inte Facebook och ingen jag kan låna av heller. Så jag vill bara säga till Lina, när/om du ser detta, att här är en till som är med. Inte i insamlingen men i tanken. Vill och önskar dig allt väl.

  Tänker även på din familj.

  ReplyDelete
  Replies
  1. This comment has been removed by the author.

   Delete
 113. Tänker på dig Lina och din familj. Har följt dig här i från Malmö i flera år. Blev så otroligt ledsen när jag läste vad som hänt. Du är en rolig, intelligent och vacker människa. Tack för uppdateringen från familjen, vi är många som bryr oss väldigt mycket om Lina, om än på håll. Kämpa kämpa. Kramar från mig

  ReplyDelete
 114. Lina Fina! Kämpa. Du ska leva och dina nära ska se dig levande. /W♥

  ReplyDelete
 115. Nej!! :( Skickar styrka till dig!

  Kramar

  ReplyDelete
 116. Följer från Södertälje. Kämpa Lina! : (
  Är inne här ett par gånger om dagen för att eventuella uppdateringar om läget,från Fia.

  ReplyDelete
 117. Vad säger läkarna? Är läget stabilt? Hur ser chanserna ut? Tänker på Lina hela tiden! Kram

  ReplyDelete
 118. Nej nej nej nej nej!!! Lina, lämna oss inte! Du behövs i den här världen. Du är så otroligt stark, du fixar det här! Kämpa vidare! Kramar från en Uppsalabo

  ReplyDelete
 119. Läkarna har inte sagt så mycket, bara att detta kommer att ta tid och det utförs tester regelbundet. Vi i familjen har tusen frågor men läkarna kan inte svara på våra frågor ännu så vi får bara vänta och hoppas. Vi tar en dag i taget, jag förstår att ni är många som undrar men jag kommer att skriva här när vi vet mer.
  /Fia

  ReplyDelete
 120. Tack för att du orkar uppdatera oss, ge Lina en kram från mig är du snäll..Kram till er alla hela familjen Petra G

  ReplyDelete
 121. Tänker på Lina och hennes anhöriga..
  Många kramar till er ❤

  ReplyDelete
 122. Fia, tack för att du uppdaterar. Mina tankar är med familjen och Lina. Sommarlovsbok till Albin i Linas brevlåda nu (tror jag) samt några vuxenböcker att hämta ut via avi. Var i kontakt med Lina två dagar innan det hände, hon verkade väldigt glad och pigg. Förfärligt ledsen över detta.

  ReplyDelete
 123. Lina. Fina Lina. Blir så jävla ledsen. Tänker på dig och skickar all värme alla tankar all kärlek alla goda energier allt gott i hela världen till dig nu. Kämpa. Kämpa. Kämpa.

  ReplyDelete
 124. Hej Fia!
  Tack för att du uppdaterar oss. Många tankar går till Lina och er i familjen. Vi är några som skulle vilja skicka en liten krya-på-dig hälsning till Lina. Skulle därför behöva veta vilket sjukhus (SÄS Borås gissar jag) och avdelning hon finns på. Om du inte vill skriva ut det offentligt här får du gärna maila mig på therese.strand@mail.com. Om du inte tycker att det känns ok att berätta så förstår vi självklart det!

  ReplyDelete
 125. Sänder styrkekramar till Lina och familjen, starkt av fia att skriva här, och uppdatera,

  ReplyDelete
 126. Suck. Som vanligt kan läkarna inget, och svarar inget på frågor Jag hoppas du inte känner någon smärta Lina , och att du vaknar upp och känner nu har det vänt. Att från och med nu slipper du pillren och kan komma vidare. Önskar det Lina. kramar från Magnus

  ReplyDelete
  Replies
  1. magnus, att läkarna inte kan svara på frågor just i detta fall beror till största sannolikhet inte på någon typ av inkompetens inom deras yrke utan snarare på osäkerheten kring linas tillstånd.

   lina, hoppas du får chans att läsa alla fina kommentarer här. du har många som tror på dig.

   Delete
  2. och det vet du Anna? Vad är det för bra läkare gjort för Lina innan menar du då? Proppat henne med piller. det kan väl vilken idiot som helst? Att dom inte svarar beror oftast på dom inget vet. Vet man så svarar man punkt!!!!!!

   Delete
  3. magnus, ta det lite lugnt. Som anna skrev ovan så är det svårt för doktorerna på IVA att svara på anhörigas frågor om lina tillstånd just därför att det rör sig om eventella hjärnskador pga syrebrist. sådana skador är svåra att sia om.
   dock, när det gäller Linas läkare inom psykiatrin kan man undra om deras ev inkompetens.

   Delete
  4. Charlotte i KarlstadJuly 1, 2014 at 11:19 PM

   Magnus: Känner du Lina IRL eller precis som vi andra genom bloggen? Oavsett- tänk på hur du bemöter andra i dina kommentarer! Ingen tjänar på att det blir otrevlig stämning i kommentarsfältet!

   Delete
 127. Fina fina Lina! Vi vill inte förlora vår underbara bloggare, jag har följt dig länge nu, och känner igen mig i mycket av det du skriver. Ingen skulle kunna ta din plats.
  Jag skänker också tankar till din familj.
  Måtte du klara dig undan bestående hjärnskador så att vi får fortsätta följa dig och ditt liv. Styrkekramar från en annan Lina i Kristianstad!

  ReplyDelete
 128. Kämpa Lina

  Eleonore

  ReplyDelete
 129. Kämpa på Lina! Har följt dig länge och hoppas att du blir bra! Stor kram! <3

  ReplyDelete
 130. Fina kommentarer är det för det mesta, men för respekt emot anhöriga var inte bittra, och vad gör man i en sådan här sits, jo hoppas och försöker lita på läkare och sjukhus personal, magnus som skriver här ibland, det blir så bittert och dåliga negativa energier av dina kommentarer!!släpp ditt ego! Tänk på anhöriga om läser här nu i denna situation!!tack!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Charlotte i KarlstadJuly 1, 2014 at 11:29 PM

   Håller helt med! Tyvärr tillför inte Magnus kommentarer ngt positivt....inte de om negrer som kommer hit och våldtar (som han skrev om i början) eller hans tillrättavisningar hit-och-dit! Visa respekt Magnus och för dina diskussioner i rätt forum....det här är inte rätt forum varken för rasistiska uttalanden eller diskussioner kring dina egna vårdupplevelser!

   Delete
  2. Håller med! Har länge retat mig på Magnus otrevliga ton och åsikter om kvinnor, alla utlänningar och nu läkare. Suck. Det vore mer oproffsigt av en läkare att säga hur det kommer gå med 100% övertygelse för det går givetvis inte att säga.

   Delete
  3. Även jag håller med. Ingen idé att vara så jäkla otrevlig i kommentarsfältet så fort ingen tycker precis lika. Magnus, sluta skriv om du inte kan skriva med respekt för andra.

   Delete
  4. Konstigt att jag skriver bittra saker. Jag ledsen för hur illa läkare varit mot Lina. även personligt med. Att ni inte har något bättre för er en att använda Lina som något exempel på män är hemska. Fy på er. Ni har säkert inte ens träffat henne. Jag vet också vilken fantastisk pappa Lina har. Han har gjort allt han kan göra för henne. Så ta ge er. Att jag kriteserar läkare har inget med negrer göra. Att är 100% negrer som gruppvaltar i Oslo har fan inget med läkare och det jag skrevet här. Era sorliga bittra hatiska tjejer här-. Ta fan ge er. Handlar om Lina och om hon är sjuk. Det utnytjar en störd hatisk kvinna här och tydligen ni med. Har Lina som symbol det är så men är hemska. Det är inget som kommer från Lina själv. Det är från er. Lina har skrevet hur dåliga läkare varit och är. till med skrevet ett namn.
   Jag kan kritesera läkare hur mycket jag vill här.- ta kolla alla hemska beroende framkallade piller Lina fått. Hur det påverkat henne. Lätt skriva ut piller. kan vilken idiot som helst till läkare göra. Men verkligen göra något. nej. Ta det hemska såret med.
   Ni är rasister och manshatare som kommenterat här ovan. usch vilka hemska kvinnor det finns-. ta håll er borta.

   Delete
  5. Charlotte i KarlstadJuly 2, 2014 at 7:38 PM

   Hälften av vad du skrev förstår jag inte ens pga det språkbruk du har…men för det första (och viktigaste) så är det ingen som någonsin kritiserat (som det stavas) Linas pappa! Och för det andra så har vi aldrig fört ngn diskussion kring män (det var en kommentar om detta men ingen av oss som kritiserar dig har skrivit ngt om det) och för det tredje så är det ingen som skrivit att "din kritik mot läkare har ngt med negrer att göra"… Det är ingen som utnyttjar Lina, vi vill få ett fint kommentarsfält och ingen har ifrågasatt om Lina blivit illa bemött/behandlad inom vården! Sammanfattningsvis så är vi heller inga manshatar (ingen av oss har en nämnt något om män/gruppvåldtäker i Oslo/negrer som våldtar…för det hör absolut inte hit- det är du som dragit upp det!) och ingen av oss är rasister, den enda som uttalat sig racistiskt i den här tråden är du! Men som sagt, jag ville göra ett försök till att få detta till en fin tråd att eventuellt läsa för Lina och anhöriga men tycker du att hon/de ska läsa om "hur negrer beter sig i Oslo eller om hur (enligt dig) kvinnor hatar män" så är det helt upp till dig- detta är den sista kommentaren från mig i ämnet…jag ville enbart skapa en bättre stämning i tråden då jag inte tyckte att alla dina inlägg var genomtänkta (en del av dina inlägg är omtänksamma, peppande och bra) och bra för anhöriga att läsa…men det är bara min (och många andras) åsikt- gör som du vill! Tack och hej!

   Delete
 131. Mitt förslag är att vi fortsättningsvis ignorerar den som verkar hata mest och fortsätter att skriva våra hälsningar till Lina och hennes familj! Min rädsla är att om bloggen blir något slags pajkastning så kanske vi inte får mer svar från anhöriga om hur Linas tillfrisknande går. Jag skulle bli jätteledsen! Lina själv skulle nog inte heller vilja ha massa hemska kommentarer på sin blogg. Ignorera och behandla som luft! Kram till Lina och familjen. Hoppas och ber att det ska bli bättre dag för dag <3 //Lotta

  ReplyDelete
  Replies
  1. Charlotte i KarlstadJuly 2, 2014 at 7:28 PM

   Helt rätt! Så himla svårt bara….

   Delete
  2. Sluta hata och sök hjälp lätt kränkta störda indevider. PUNKT.
   Jag hoppas du vakn ursäkte för att finns så störda här som kriteserar att man klagar på läkare. och säger i från när manshatare har dig som objekt och exempel på sin störda sjuka bild av verkligheten.

   Kram Magnus

   Kram Magnus

   Delete
  3. Tror att allt inte står helt rätt till med Magnus så det är ingen idé att tjata på honom.

   Hoppas Lina snart mår bättre! Sänder varma tankar över cyberspace! <3

   Delete
 132. idag har läkarna talat om för oss att läget är mycket mer allvarligt än vad dom befarat. Lina är svårt skadad och utgången är oviss.
  Jag orkar skriva här till er för att jag vet att ni är betydelsefulla för lilla Lina. Men hur svårt detta än är så fortsätter vi att hoppas.
  Skänk alla era tankar till Lina för det behöver hon.
  /Fia

  ReplyDelete
  Replies
  1. usch så himla himla sorligt att läsa :-(

   Kämpa Lina!

   Delete
  2. Men så fruktansvärt... Jag blir så ledsen. Tack Fia för att du uppdaterar oss. Tänker på er och Lina.

   Delete
  3. Nej vad tråkiga nyheter! Tänker på henne många gånger varje dag och blir så ledsen :( Tack för uppdatering Fia <3

   Delete
 133. Jag har följt denna bloggen från och till under några år. Jag har inte kollat in på ett tag. Gick in och kollade för några dagar sedan. Det är tragiskt. Det är svårt att må dåligt. Blir ledsen när jag läser detta trots att jag inte känner Lina. Tänker på lina och familjen <3 kämpa!

  ReplyDelete
 134. Åh! Tack snälla Fia att du orkar lämna den rapporten !!! Kan inte föreställa mig den sits ni befinner er i!!! Vi är så jätte många som tänker på Lina och på er och HOPPAS HOPPAS HOPPAS!!!

  ♥ ♥ ♥ 1000 kramar värme & styrka till Lina och er!!!! ♥ ♥ ♥

  ReplyDelete
 135. Saknar ord. Tänker på Lina och er som står nära.

  ReplyDelete
 136. Jag vill berätta om vad Lina har betytt för mig..Trots den svåra situation hon har befunnit sig i har hon lyckats att förmedla ett ljus till mig i mitt livs mörkaste period. Bland annat genom hennes blogg har jag fått kraft att orka en dag till och sedan en till, tills det till slut fanns ett liv att glädjas åt igen.Lina hjälpte mig att hålla ut,hennes blogg har betytt mycket för mig. Underbara smarta roliga Lina- jag tänker på dig och din familj i denna stund.Ditt mod är oerhört som delar med dig av detta till oss.

  ReplyDelete