Sällskapet Varg.

Sällskapet varg har legat på is ett bra tag nu, vilket är så fel att jag saknar ord.
Vi är ju många som behöver vapendragare i vår tillvaro och inte bara det. Visst är sällskapet varg främst ett sällskap mot ensamheten och drar vi på oss våra vargtröjor orkar vi kämpa lite till, även när det är som allra jobbigast. Men vargrörelsen är också ett slags terapiform vi utarbetar tillsammans. Psykvården är ju som bekant ett skämt, men vargvården ska vi tillsammans utforma till något alldeles storslaget, en terapiform som verkligen hjälper människor.

Ärade vargsystrar och vargbröder!
Låt oss gå samman igen och uträtta stordåd.

VIVA LA VARGTRÖJA!

Ursprunglig beskrivning:

Det här sällskapet är för bra för att vara sant, skulle man kunna tro men nej, det finns verkligen. Man känner igen en vargsyster eller vargbror på den obligatoriska vargtröjan som är vårt första vapen mot ensamhet ångest depp avtändning sorg eller andra icke önskvärda tillstånd å känslor.

Jag känner ibland mig ensammast av de ensammaste. Och ingen kan rimligtvis ha ett så trasigt inre som jag. Om jag ens har något inre. 

När jag känner sådär, ja inte alltid förstås, jag vill kunna bära andra plagg än vargtröja nån gång  men när det är lite extra tungt då. Då plockar jag fram vargtröjan å påminns att jag inte alls är ensam. Jag har ju inte typ tagit patent på ångest, andra kan ha minst lika mkt å vara minst lika ensamma lida lika mkt osv.

Det viktiga är att i vargtröjorna är vi inte ensamma, inte en enda av oss. Nånsin. Det är det som är så fint.

Vi kommer ha presentation av medlemmarna här och även fe olika terapi-former som kommer erbjudas här. 

Eftersom svensk psykvård har en tendens att suga så kommer vi såklart förr eller senare drabbas av storhetsvansinne (vilket jag förmodar inte är så främmande för många av vargarna) och satsa på att slå ut hela psykvården för att ersätta detta ineffektiva dårskap med 

Vargvård.
Visst ligger det fint i munnen?

Det kommer bli så himla fantastiskt bra detta. Det är på utvecklingsstadie men vad jag kan säga redan nu så kommer det inte finnas något som heter tvångsvarg. Vi kommer alltså aldriinte syssla med frihetsberövande å annat dumt. Mest pga de ganska höga straffen vi skulle riskera, av samma anledning kommer vi inte heller erbjuda ect eller olika mediciner. Vargfarmaka skulle dock kunna komma att erbjudas om vi hittar någon med förskrivningsrätt och som är villig att riskera den. Så om du råkar vara läkare ser vi gärna att du överväger detta.

Men vi vill nog inte använda oss av sådant inom vargvården, möjligtvis då för knark-vargar under avvänjning men vi litar på att våra metoder kommer vara så sofistikerade och effektiva att traditionell psykofarmaka skulle vara helt onödigt.

Vi kommer ha olika terapi-former. Dialektisk bollterapi är under konstruktion, liksom det som i forskning visat sig ha mycket god effekt; varglektisk nagelterapi. Även någon form av nos-terapi kommer finnas.

Självklart är det inte någon som har utbildning.
Inte sådan på papper, vi har annan, i många fall, mycket relevantare kompetens. 
Det som skiljer är begåvning och det där papperet alla blir så kåta av.

Vi, vi blir bara kåta av insikter och taggiga bollar.
Fast det kanske bara gäller mig.

Den här sidan är väldigt mycket under konstruktion,


15 comments:

 1. Jag vill såklart vara med. Men varför kan inte meds få vara med? Är ju toppen om man kan tipsa en vargkompis om någon medicinskbehandling som fungerat jättebra eller mindre bra.. Det kan ju ett stöd i sig att få dela med sig av de erfarenheterna. Eller vad tycker Du/Ni?

  ReplyDelete
 2. Klart du vill vara en del av detta:)
  Ja, har nån varg förskrivningsrätt så är jag den första att ropa varg. Definitivt. Men vi kanske inte ska räkna med en sådan varg till en början i alla fall hehe.

  Men självklart ska vi tipsa om meds å andra alternativa behandlingar.

  ReplyDelete
 3. Jag ägnar mig åt läsabok i skumbadsterapi med eller utan värmedjus och konjak. Man kan med fördel även låta piggbollen njuta av badet. och om man vill förstärka effekten ytterligare kan man äta nåt gott oxå.
  Min psykolog o jag har provat progressiv avslappning som är i flera steg. Först spänner man musklerna för att sedan slappna av o göra det på alla möjliga ställen av kroppen. Nästa steg är att bara tänka att man ska slappna av på alla möjliga ställen i kroppen och göra det.längre har jag inte kommit men det verkar fungera bra mot ångest.
  Medveten närvaro/mindfulness kanske kan vara nåt?

  ReplyDelete
 4. Superfint ju. Terapiformerna var great. :)
  Känner mig något mindre ensam idag, bara för att jag läste detta!
  Har också massa idéer.

  Wow, jag ser verkligen potentialen i denna idé!

  XOXO
  Glittervargen

  ReplyDelete
 5. Supercool!
  Känner mig mindre ensam just nu för att jag läste detta.
  Terapiformerna var great. Blir peppad.

  Har själv några idéer.

  Wow alltså, ser verkligen potentialen denna idé!

  XOXO
  Glittervargen

  ReplyDelete
 6. Jag inviger mig vargtröja ikväll, vill självklart joina varg-crewet

  http://3.bp.blogspot.com/-gryxv7aQUn0/UGdpTDyuouI/AAAAAAAABgk/eCNJPKGsMjU/s1600/036.jpg

  ReplyDelete
 7. En ny varg =) Nu måste Lina bara lada upp bilden =)

  ReplyDelete
 8. Jag måste absolut skaffa vargtröja! Ska bära den med heder och ära och inte tvätta för ofta (vargstyrkan kan ju gå ur!).
  Sällskapet Varg är fint. Med fina vargar. Puss på er.

  ReplyDelete
 9. Hallå, hur skall detta projekt fortlöpa? Jag har uppenbarligen gått all in, för allt jag kan tänka på är vargar, systrar och bloggar! Vi borde i alla fall alla bli bloggkompisar!

  Jag är så jävla entusiastiska att det kan bli plågsamt, men det var längesedan jag blev så glad över någonting som över Sällskapet Varg...

  ReplyDelete
 10. Hade jag inte varit så mig själv så hade jag nog haft en blogg för 3 månader sen men dom där 15 min som jag vanligtvis brukar spendera på en och samma syssla innan jag blir helt frustrerad och får huvudvärk och inte längre kan koncentrera mig på saken gjorde det inte så lätt att fixa alla inställningar =)

  ReplyDelete
 11. Nu kör vi igång här då! Har på mig vargtröjan å känner mig peppaaad! Nån som har förslag? Vi måste ju ha de 10 vargbuden tex, ja det måste vi! Puss å kram

  ReplyDelete
 12. Du skall icke vanhedra din vargtröja =) =)

  ReplyDelete
 13. Du skall icke dräpa dig själv.

  ReplyDelete
 14. Din vargtröja får icke besudlas av människor vars psyke är intakt.

  ReplyDelete
 15. Vargtröja på mig idag såklart! Nå, hur vill vi göra med detta sällskap?? Gemensam blogg? Nätverk med olika bloggar?

  ReplyDelete