Thursday, June 5, 2014

Återhämtad är inte så långt bort

Äntligen
Äh-he-entligen!
Börjar jag må mycket bättre. Se! jag har tillåme rosa nagellack:
Visserligen ligger det en del jobbigt framför mig. Ett mindre ingrepp på måndag och sen den stora operationen i slutet av månaden och visserligen har det hänt förfärliga saker, så att sorgen hela tiden finns närvarande. 

Men jag har gjort mig av med skitbekantskaper, reflekterat en hel del över mig själv och vad som får mig att inte ta bättre vara på mig själv, vad som får mig att begå misstag efter misstag. Kontentan av alltsammans är i alla fall att jag ska ta hand om mig själv bättre, inte sinnesslött låta mig behandlas illa och sedan undra varifrån allt självhat kommer. Ta tillvara på människor som står mig nära, som jag kan lita på och som jag vet är vänner av det riktiga slaget. 

Nu är det inte så att jag blundar för alla problem jag har. Jag vet att jag kommer behöva vara stark och att både mitt psyke och min kropp är, och kommer att bli, extremt påfrestat. Inte minst efter operationen. Ska ha möte hm nästa vecka tror jag, med sjuksköterskor, kirurg och annan omvårdnadspersonal och vi ska gå igenom hur operationen ska göras, förberedelserna och sjukhusvistelsen efteråt samt då de strikta regler jag måste följa månaderna efter. Suck, känns det lite.

Men jag orkar inte må dåligt längre. Det finns inget jag kan göra åt det. Det måste bara genomföras och jag accepterar det. Och sååå himla farligt är det inte. Blir kanske en baggis.

Jag har fått sålt flera teckningar, har skrivit jättemycket samt pysslat lite med en ny ide. Det gör mig riktigt glad. Jag liksom kavlar upp ärmarna och styr bestämt iväg rullstolen mot rätt fucking håll. Yo!

Nu kommer snart en vän. Vi ska snacka lite business å hänga på min uteplats, nya favvostället. Ska skaffa en liten säng hit så jag kan sova här ute. Hoppas ni mår fint! Puss


3 comments:

 1. Uteplats <3 Sova ute <3 Palla må dåligt då!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe ja jag veeet! Ingen kan må dåligt sovande utomhus :)

   Delete
 2. Jag sover ute på balkongen hela sommaren.Har en värmefilt så jag klarar av kyligare nätter också.MYS! Fåglar har byggt bo på balkongtaket och matar sina ungar varje morgon,vaknar till deras pip.

  ReplyDelete